PG: 64642-2 Swish:1236640064
072-5566090
info@djurskyddetvasterbotten.se

Tessan

Tessan

Nya ägaren Robert berättar:

Redan från start var hon mycket trygg och hon fann sig snabbt hos oss. Det har inte varit ett enda gruff med vår tik Troja utan de kommer riktigt bra överens.

Hon har fått vara ute mycket på både promenader, men även lös i skogen. När vi tog henne var hennes muskulatur rätt tunn, men detta har byggts på sakta under sommaren och nu har hon inga problem att orka med 2-3 timmar i skogen.

Man märker att hon har en tjock päls då hon helst vill ligga ute, både på vinter och sommar. Vi hade problem med att vår hund Troja inte trivdes i hundgård, men det har försvunnit nu och de ligger bredvid varandra. Man märker att de trivs att ha sällskap.

Vi har även haft tillfälle att stöta på älg under en svamptur och då kunde vi konstatera att hon inte skäller på älg, utan hellre springer bredvid och tittar på dem! Hon är mycket lättsam att ta med vart vi än ska och hennes lugn gör att hon blir allas favorit. För oss har detta blivit en jättebra lösning och vi är jätteglada att vi kunnat hjälpa Tess i denna omställning.