PG: 64642-2 Swish:1236640064
072-5566090
info@djurskyddetvasterbotten.se

Jourhem

Hjälp där hjälpen behövs som mest

Djurskyddet Västerbotten är alltid i behov av jourhem som kan ta hand om ett hemlöst djur i väntan på ett permanent hem. Vi är alltid helt beroende av hur många jourhem vi har för att kunna plocka in och hjälpa katter. Om du kan tänka dig att ställa upp som jourhem till ett hemlöst djur, kanin, katt eller hund så vill vi att du kontaktar oss – vi behöver din hjälp!

Att vara jourhem åt oss innebär att man tar emot ett djur i sitt hem för en lång eller kort period. Vi har främst jourhem för katter och kaniner men ibland även för hundar. Jourhemmet betalar för mat, sand och leksaker, men vi sköter betalning för veterinärbesök och annat som kan tänkas dyka upp, vi ansvarar dvs. fortfarande för djuret. Om jourhemmet ska resa bort vill vi veta det och kan inte jourhemmet ordna någon som tar hand om djuret så ordnar vi det. 


Bli jourhem

Den största delen av vår verksamhet finns i Umeå men bor du på annat håll i Västerbotten får du gärna höra av dig ändå då behovet ibland uppstår även där, och då är det oftast akut.

Då många av våra jourhem är studenter som inte är i Umeå under ledigheter söker vi alltid extra jourhem dessa perioder. Tveka inte att höra av dig även om du endast kan hjälpa till en kort period.

E-post info@djurskyddetvasterbotten.se

Telefon 072-556 60 90