PG: 64642-2 Swish:1236640064
072-5566090
info@djurskyddetvasterbotten.se

Tristan & Morris (Tippen & Musse)

Tristan & Morris (Tippen & Musse)

”Här kommer en hälsning från Tristan o Morris (före detta Tippen och Musse) med matte! Tristan och Morris kom till mig för bra precis 4 år sedan (2010). Från första stund jag träffade dem visste jag att de var dem jag skulle ha… De är de snällaste, gulligaste mysigaste och roligaste katter jag kunde önska. De hade diverse problem när de kom- Tristan gnagde sin päls, så att det blev kala fläckar, och Morris hade ögon som rann, och problem med sina ben.
Tristan gnager fortfarande sin päls, även om det avtagit rejält, och jag har sett genom åren att det mest är vintertid, då han har det tråkigare och kan bli frustrerad. På sommaren gnager han ingenting, och pälsen blir så fin så fin…

Morris har knän som lätt hoppar ur led, men han lider inte speciellt mycket av det, tack och lov. Han kan inte hoppa lika högt och smidigt som andra katter, men jag har möblerat med små ”trappor” så att han kan ta sig överallt i alla fall. -Hans favoritplats är i ett överskåp som jag tagit bort skåpdörren på, så att det blivit en liten koja. Hans ögon rinner fortfarande, och jag får tvätta honom varje dag, men det har blivit till en extra mysstund, för han är jättetålmodig och tycker det är så skönt att vara nytvättad och fin. -Att dela mitt hem med dessa två killar är det bästa som finns!!!”

(Totte, längre ner på sidan, är bröder till dessa två herrar, så roligt att få veta att allt gått bra för syskonen!)