PG: 64642-2 Swish:1236640064
072-5566090
info@djurskyddetvasterbotten.se

Tina

Tina

Nya matte och husse berättar:

Nu har Tina bott hos oss i några månader och allt har verkligen gått fantastiskt bra! Hon är en helt underbar liten filur med ett hjärta av guld.

Tina och Morris fann varandra nästan direkt. Första två dagarna låg dom en bit ifrån varandra och tittade, men inget bråk och ingen nosning på varandra. Men efter de två dagarna började dom nosa på varann och har sen dess varit bästa vänner. Jag som hade varit orolig över kattfight och allt möjligt innan dom gjort upp rangordningen, men ingenting sådant till min stora glädje. Och nu är dom oskiljaktiga, dom gör allt tillsammans. Det kan dock bli lite trångt ibland när dom försöker gå på lådan samtidigt, men dom har numera ett kösystem så den ena sitter snällt på sidan och väntar medan den andra gör sina behov och sen byter dom.

Morris har lärt Tina allt han kan om vatten. Det är det bästa han vet och nu även det bästa Tina vet. Dom gånger dom inte får vara med inne på toaletten när man duschar så sitter dom utanför och jamar och krafsar och vill in.

Tina är en riktigt go och underbar tjej som trivs fantastiskt bra här och som vi trivs fantastiskt bra med. Hon älskar att kurra, högt och mycket! Hon kryper gärna ner under täcket en stund på natten, och på morgonen när man stiger upp är hon den första att säga God morgon med ett jättemjau och massa gos och stryk runt benen. Hon är lite rädd när det kommer främmande men efter en stund så vågar hon sig fram till dom med.

Hon är den bästa vän jag kunde tänka mig och jag ser fram emot många år och stunder av skratt och glädje med lilla Tina!