PG: 64642-2 Swish:1236640064
072-5566090
info@djurskyddetvasterbotten.se

Önskelista från våra katter

Önskelista från våra katter

Hej! Vi har fått in många katter nu i sommar. Många har frågat oss hur de kan hjälpa till på annat sätt än att donera pengar ? Vi har därför sammanfattat en liten önskelista från katterna vi har inne just nu, om man har lite pengar över och vill donera något. All hjälp uppskattas!! Det går att lämna donationer i vår tunna på Djurmagneten på Mariedal i Umeå eller kontakta oss med ett PM på Facebook så kan vi hämta. ?

• Katten Mille som har njurproblem önskar sig Royal Canin Veterinary Diet Renal mjukmat i alla smaker. ?
• Kattmammorna Izzy, Amanda och Wilma önskar kattungemousse och träpellets till när deras kattungar blir stora nog att gå på låda och äta själv.
• Skyggisarna vi har inne i jourhem önskar sig små krypin kojor de kan ha som en trygg plats att gömma sig på när allt känns läskigt. ❤️
• Några av våra äldre katter önskar sig Royal Canin Digestive torrfoder.
• De hemlösa katterna som kommer in till oss väldigt undernärda önskar sig a/d som är näringsrikt och hjälper dem att få tillbaka energi.
• Alla katter vi har inne älskar presenter, speciellt med kattmynta i, eller bollar. ? Även wellpapp klösbrädor är väldigt roliga att klösa på. ?

Självklart tar vi gärna även emot andra saker till katter, även gåvor till kaniner och hundar. ❤️ Tack till alla er som tänker på djuren och hjälper oss att hålla verksamheten igång och gör det möjligt för oss att ta emot alla katter som behöver hjälp.