PG: 64642-2 Swish:1236640064
072-5566090
info@djurskyddetvasterbotten.se

Dexter

Dexter

Vi fick ett mail från Dexters nya ägare en dag när Dexter hade visat hur påhittig han är!

”Förbaskade Katt Jä*el!
Här har man gått o oroat sig om varför Dexter har så ont i ryggen. Vi kan ha funnit svaret idag! Vid 15 tiden fick jag ett samtal till jobbet hemifrån. Helt plötsligt hade Dexter kommit in i garaget genom kattluckan utifrån. Dexter är en av katterna som alltid är INOMhus. I ren panik trodde jag givetvis att alla innekatter ev har tagit sig ut genom ngt trasig nät eller dyligt. Men nej. De andra låg inne o slaggade i huset.

Det visar sig att Dexter har …grävt sig ut från kattgården under ca 12 m altan. Han måste ha filat på det här länge!!!
Tror fasen han har haft ont i ryggen och träningsvärk!!! Så från kattgården, in under den innätade altanen… in under den öppna delen av altanen (har altangolv på hela långsidanav huset) och upp och ut vid kortsidan av huset.

TACK o lov att ingen av de andra har varit medveten om hans jobb. Han måste ha hållit på länge med detta påhitt. Nu ligger det stora stenar där han grävt inne i kattgården. Come on punk.. make my day! Nu blir det att gå o patrullera varje dag o se om han får för sig att gräva ngn annanstans. Då pluggar jag igen kattgården tills tjälen har försvunnit och jag kan gräva ner ngt nät. Gud så DRYGT!!!”