PG: 64642-2 Swish:1236640064
072-5566090
info@djurskyddetvasterbotten.se

Busan

Busan

Hösten -11 hämtade vi hem lilla, skygga Busan och vi skulle bara vara fodervärdar till henne. Så var det tänkt, men jag hade inte hjärta att släppa iväg den lilla skygga tös som kom hem till oss.

Liten som en kattunge var hon trots att hennes ålder uppskattades till 5 år. De första 4 dagarna bodde hon under sängen och sprang bara fram för att äta och gå på toaletten, men på den fjärde dagen kom hon plötsligt strosandes fram till soffan och hoppade upp i mitt knä och somnade. Vilken vändning!

Efter den dan är vi bästa vänner. Hon ligger alltid i mitt knä, följer mig som en hund och sover hos mig i sängen hela nätterna. Skyggheten är nästan helt borta när besökare kommer hit. Dock avskyr hon alla andra hundar och katter och vaktar sitt hem mycket nogrannt.

Hon är inte lika spinkig längre utan har ätit upp sig nåt kilo och gör verkligen skäl för sitt namn. Hon älskar att busa och leka och går gärna ut på små korta turer varje dag. Dock är utelivet lite läskigt och vill gärna att altandörren står på glänt så hon lätt ska slinka in igen.

Vi (sonen och jag) är så glada över att ha Busan i våra liv och ångrar inte att vi hämtade hem våran lilla tös.